Lumine ToomemägiLong time, no see. 

Viimane postitus ilmus oktoobri lõpus ja sellest on möödas üle kuu aja... Piinlik lugu. Tegelikult olen vahepeal ikka paar fotosessiooni läbi viinud, pildistanud Tartu Valla Noortevolikogu liikmetest portreesid kodulehe jaoks, mis oleks ilmselt suhteliselt igav postitus, ning teinud ühe metsikult hästi õnnestunud buduaarisessiooni, mida näitaksin teile suurima hea meelega, aga kliendi privaatsuse huvides ma seda teha ei saa. Buduaari teema on üha rohkem mulle peale minema hakanud, poleks arvanudki, et inimeste kodudes sellist sessiooni niivõrd hästi teostada saab. Polegi tingimata stuudiot tarvis. :) Mulle on muidugi sattunud ka väga suurepärased modellid, kes pole häbelikud ja lähevad minu ideedega kaasa. Aitäh teile selle eest.

Lõpuks aga sain jälle midagi esimest korda teha ehk pildistada kedagi talvel lumises keskkonnas. Minu kaamera ette sattus üks uskumatult tore paar, kellega meil jutt kohe klappis ja 30 minutiga saime tehtud rohkelt väga häid pilte. Mina jäin küll selle sessiooniga täiesti rahule. Lühike, aga efektiivne. Ilm sattus olema ka ideaalne: taevas kergelt pilvine, kuid päike siiski piilus, tuult ei olnud ja langes üksikuid lumehelbeid. Mida oskaks üks fotograaf veel rohkem tahta. :)Oh, kuidas ma oma tööd armastan! :)

CONVERSATION