Tere tulemast!


Te ei kujuta ette, kui kaua ma seda hetke oodanud olen! Lõpuks on minu fotoblogi idee saanud reaalsuseks.

Tegelikult olen seda mõtet mõlgutanud sellest ajast alates, kui mu fotograafiale pühendatud album minu isikliku Facebooki konto all juba liialt suureks ja kohmakaks paisuma hakkas. Tahtsin kohta, kus kõik oleks ilusti kategoriseeritud, arhiveeritud ja silmale mõnusam vaadata. Spordiblogis ei sobinud ju iga nädal rohkem fotograafiast kui spordist kirjutada... Seega oli vaja oma fotopesa. Aega võttis – asja sai!

Samuti tundsin ma iga tehtud fotosessiooni järel, et vaid fotode albumisse jagamisest on kuidagi vähe. Igal fotoshuudil on oma lugu, mis mida on kohe nii raske ainult endale hoida. Fotod räägivad küll suurema osa loost ise ära, aga ometigi jääb nii palju põnevat siiski kaadri taha peitu. Kirjutada meeldib mulle ju vaat et sama palju kui pildistada. Tahan seda sõnades jagada, selleks lõingi siia veebilehele 'Fotolood', mille leiad avalehelt ja eraldi kategooriate kaupa ülamenüüst. Kui keegi tahab mu tööle kiire pilgu peale visata, siis selleks on olemas 'Galeriid'. Igaühele oma.

Et minu fototegemistega alati kursis olla, viska mu fotoblogi Facebooki lehel pöial püsti. Better be safe than sorry.

Seega… Minu fotopesa. Siin ta on. Tere tulemast! :)

CONVERSATION